Thursday, 21 June 2012

Hmmm.

Hyee , kay tetibe aku rasa nk menaip , acctually kan aku rasa macam nk balik poli sekarang jugak , at least ada benda lah kan aku nk buat dr duduk kat rumah mcm org gilaa . hehe , Wehh , berat aku dah turun , mcm tak percaya , bila tgk badan pun nampak dah perubahan , baju lama aku boleh muat , err , bukan nk bangga tapi ntaa . Aku rasa badan aku susut maybe sebab lately nie tdor aku y tak menentu , tdor pun 2 3 pagi , kadang-2 subuh baru nak tdo . hmm tdo dah tak normal , mybe tu salah satu punca kot . Then lately nie aku agak stress, aku pun tak tahu apa yang aku nk stresskan . Ahhh ! persetan la benda-2 nie . Aku nk normalkan tdor aku , tapi ntaa kenapa tak boleh aku pun tak tahu . Lambat tdor nie jugak lah buad aku selalu rasa kurang sihat but aku tak pernah kesah pun , selagi aku boleh senyum , berjalan , gelak boleh buat aku lupa saket aku :)
Kbyee . 

Thank you for reading. Do follow me okayy! Have a nice day :)

0 comments:

Post a Comment